Illustraties

Als illustrator is het mijn opdracht om er voor te zorgen dat de illustraties/tekeningen worden zoals jij ze voor ogen hebt.

Heb jij een illustrator nodig voor je opdracht? Dan zijn er  zoveel mogelijkheden en materialen die er gebruikt kunnen worden. Wil je kleurillustraties of in zwart/wit, of wil je juist een combinatie? Door deze verschillende mogelijkheden is het voor mij als illustrator moeilijk om een vaste prijs te hanteren. Of je nou particulier of bedrijf bent, ik denk graag met je mee over de mogelijkheden. Ik maak graag een vrijblijvende offerte voor jouw opdracht zodat je kan kijken of het bij je budget past.

Hieronder vind je een paar voorbeelden van illustraties die ik heb gemaakt, ook in opdracht, om je een idee te geven van wat de kosten kunnen zijn. Zoals gezegd wisselt dit per opdracht.

illustrator
illustrator

illustrator
Opdracht geboorte kaart ontwerp voor €85,-

Uurtarief voor particulieren: €35,- incl. BTW

illustrator
Gemaakt in opdracht voor particulier ( Formaat A4 -€45,-)

Uurtarief voor bedrijven: €45,- excl. BTW

Illustrator
Gemaakt voor bedrijf (2 houten borden met Acryl + ontwerp €225,-)

Heb je vragen of onduidelijkheden, of wil je gewoon wat informatie van mij als illustrator? Ik vind het altijd leuk om een berichtje te krijgen. Laat het berichtje achter via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Illustrator

Draakje DraakestijnAls illustrator presenteer ik met trots, Draakje Draakestijn. Hij heeft de hoofdrol in mijn eerst geschreven/geïllustreerde kinderboek en is te bestellen op boekscout.nl .

In het tweede boek dat ik geschreven en geïllustreerd heb over Draakje Draakestijn gaan we toveren! Deze heb ik uitgegeven in eigen beheer en is te bestellen in mijn webwinkel

 

Illustratie uit het tweede boek.
0