Oooooh kom er eens kijken!

Ooooh kom er eens kijken!

Oooooh kom er eens kijken wat ik voor je heb verzameld. Op zoek naar een leuk en leerzaam cadeautje van de Sint? Voor in de schoen of om juist te doen? Op deze pagina vindt je verschillende cadeau ideeën/inspiratie en ik ben benieuwd wat je ervan vindt. (rijmt niet helemaal lekker maar toch grappig ;-))

Nooit aan gedacht tip! Geef eens een setje mooie kaarten cadeau. Het past perfect in de schoen 😉 Bijvoorbeeld deze mooie herfst- of winterkaarten.

 

winter illustratie

Door mij geschreven, geïllustreerd en uitgegeven. De boodschap die ik verwerkt heb in dit kinderboek….Je bent goed zoals je bent, help een ander gewoon omdat het kan. Een beter samenleving begint bij wat je geeft.

de voordelen van je kinderboek zelf uitgeven

Het samen kleurboek zegt het al, samen kleuren aan dezelfde kleurplaat maar toch niet.  Van elke kleurplaat zijn er twee, de een is net even iets moeilijker dan de andere. 

Samenkleurboek Draakje Draakestijn

Voor de (niet kinderen) ook wat leuke ideeën

Krijtbord in de woonkamer

Deze cadeau ideeën zijn voor de wat ‘grotere’ kinderen. Ken jij nog een creatieve haak(st)er die zoet is geweest? Of iemand die van tekenen houdt?

Dit haakpatroon is niet heel moeilijk om te maken en ook niet zo groot. Daardoor een leuk projectje voor tussen door. Helemaal leuk, gebruik de knuffels tijdens het voorlezen van Draakje Draakestijn en zijn tover kunsten. 

Creëer een leuk Draakje Draakestijn pakketje met het boek erbij. Ik heb ook kant en klare knuffels voor je gehaakt. In de blog, je eigen geschreven kinderboek uitgeven via een uitgever lees hoe ik Draakje Draakestijn deel 1 heb gemaakt.

haakpatroon Draakje Draakestijn
E-book workshop krijtbord letteren

Deze E-books zijn PDF-bestanden die je na betaling kan downloaden. Hierna kun je het boek gemakkelijk uitprinten om er een mooi boekje van de maken en te geven in de bijvoorbeeld de schoen.

Dat kan met deze leuke, nieuwe kaarten die Deventer als thema hebben. Stel een setje kaarten samen, maak er mooi cadeautje van met sint cadeau papier.

wenskaart Deventer bolwerk molen

Volgen wij elkaar al op Facebook of Instagram?