Illustraties particulier

Als illustrator is het mijn opdracht om er voor te zorgen dat de illustraties/tekeningen worden zoals jij ze voor ogen hebt.

Ben jij een particulier boekenschrijver of heb jij een illustrator nodig voor een andere opdracht? Dan zijn er zoveel mogelijkheden en materialen die er gebruikt kunnen worden. Wil je kleurillustraties of in zwart/wit, wil je juist een combinatie van deze twee? Door deze verschillende mogelijkheden is het voor mij als illustrator moeilijk om een vaste prijs te hanteren. Ik denk natuurlijk graag met je mee over de mogelijkheden. Nadat ik antwoord heb op de volgende vragen kan ik een vrijblijvende offerte voor je maken:

  • Hoeveel illustraties heb je ongeveer nodig?
  • Wil je ze in kleur, zwart/wit of een combinatie?
  • Heb je zelf al wat ideeën?
  • Wanneer wil je de illustraties klaar hebben?
  • Met welk materiaal wil je de illustraties uitgewerkt hebben? Of kies ik dat zelf?
  • Heb je al een illustratie voor de cover?

Ik maak graag een vrijblijvende offerte voor jouw opdracht zodat je kunt kijken of het bij je budget past.

Hieronder vind je een paar voorbeelden van illustraties die ik heb gemaakt voor particulier om je een idee te geven van wat de kosten kunnen zijn. Zoals gezegd wisselt dit per opdracht maar het geeft een klein beetje inzicht denk ik.

Illustraties zelf bedacht spel

Hoe teken je een karakter voor een kinderboek

Bovenstaande eendenkuiken heb ik ontworpen voor een zelf bedacht spel van iemand. Zij had hiervoor 13 kleinere illustraties nodig (kleinere illustratie zijn vrij simpele tekening met weinig details en overlapping) Hierbij zaten ook nog strooi illustraties, dit zijn hele kleine illustraties die je kan gebruiken ter ‘versiering’ van je boek of product. €516,25 excl. BTW

Kinderboek illustraties

Hieronder een voorbeeld van een opdracht voor particulier. Een kinderboek illustreren, 6 illustraties inclusief cover met meerdere grote illustraties. €801,- incl. BTWillustraties particulier

Illustraties kinderboek

Deze opdracht voor een particulier was groot en bestond uit 30 illustraties variërend in grote en kleine. €2289,- incl BTW

Ik heb heel veel verschillende soorten opdrachten, van een persoonlijke puzzel ontwerpen tot geboorte kaarten. Van kinderboeken tot zelf bedachten spellen. Ik hou van een uitdaging dus heb jij een bijzonder opdracht? Schroom niet en neem contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Of vraag een vrijblijven offerte aan voor je opdracht.

Heb jij een kinderboek geschreven, maar geen idee hoe je hier verder mee moet? Ik kan je daarbij helpen met mijn coaching uurtje of coaching op maat.

Volgen wij elkaar al op Facebook of Instagram?

 

 

Share This:

0