Illustraties particulier

Als illustrator is het mijn opdracht om er voor te zorgen dat de illustraties/tekeningen worden zoals jij ze voor ogen hebt.

illustraties particulier

Ben jij een particulier boekenschrijver of heb jij een illustrator nodig voor een andere opdracht? Dan zijn er zoveel mogelijkheden en materialen die er gebruikt kunnen worden, dat voor mij lastig is om een vaste prijs te geven. Wil je kleur- of zwart/wit illustraties, of wil je juist een combinatie van deze twee? Is het voor een prentenboek, of juist een wat oudere doelgroep? Voor een geboortekaart, kinderboek, puzzel of wat dan ook, alles is mogelijk.

Ik denk natuurlijk graag met je mee over de mogelijkheden. Nadat ik antwoord heb op de volgende vragen kan ik een vrijblijvende offerte voor je maken:

  • Hoeveel illustraties heb je ongeveer nodig?
  • Wil je ze in kleur, zwart/wit of een combinatie?
  • Heb je zelf al wat ideeën? Of laat je dat aan mij over? (stuur me dan het manuscript mee dan kan ik kijken waar illustraties een toegevoegde waarde zullen hebben.) Heb jezelf wat ideeën maar wil je dat ik er ook nog even naar kijk?
  • Heb je een deadline, of heb je geen haast met je project?
  • Heb je specifieke wensen voor een bepaald materiaal gebruik?
  • Heb je nog een illustratie nodig voor de cover?
  • Wanneer jezelf ideeën hebt voor illustraties beschrijf deze dan even kort voor mij. Dan kan kijken of het heel complexe of juist simpele illustraties zijn.

Illustraties particulier

Offerte

Ik maak graag een vrijblijvende offerte voor jouw persoonlijke opdracht zodat je kunt kijken of het bij je budget past. De offerte is een door mij gemaakte schatting van het aantal uren dat ik er mee bezig zal zijn. Deze klopt meestal goed, mocht ik tijdens het proces erachter komen dat er meer uren in gaan zitten, dan laat ik je dat op tijd weten. En overleggen met elkaar welke mogelijkheden er zijn.

Hieronder vind je een paar voorbeelden van illustraties die ik heb gemaakt in opdracht om je een idee te geven van wat de kosten kunnen zijn. Zoals gezegd wisselt dit per opdracht maar het geeft een klein beetje inzicht denk ik.

Illustraties zelf bedacht spel

Hoe teken je een karakter voor een kinderboek

Bovenstaande eendenkuiken heb ik ontworpen voor een zelf bedacht spel van iemand. Zij had hiervoor 13 kleinere illustraties nodig (kleinere illustratie zijn vrij simpele tekening met weinig details en overlapping) Hierbij zaten ook nog strooi illustraties, dit zijn hele kleine illustraties die je kan gebruiken ter ‘versiering’ van je boek of product. €516,25 excl. BTW

Kinderboek illustraties

Hieronder een voorbeeld van een opdracht voor particulier. Een kinderboek illustreren, 6 illustraties inclusief cover met meerdere grote illustraties. €801,- incl. BTWillustraties particulier

Illustraties kinderboek

Deze opdracht was groot ( zie hieronder het eindresultaat als cover van het boek) en bestond uit 30 illustraties variërend in grote en kleine. €2289,- incl BTW

Ik heb heel veel verschillende soorten opdrachten, van een persoonlijke puzzel ontwerpen tot geboorte kaarten. Van kinderboeken tot zelf bedachten spellen. Ik hou van een uitdaging dus heb jij een bijzondere opdracht? Schroom niet en neem contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Of vraag een vrijblijven offerte aan voor je opdracht.

Een paar van de kinderboeken die ik geïllustreerd heb

illustraties particulier

 

illustraties particulier

 

Quin zoekt geluk

Draakje Draakestijn

Draakje Draakestijn en zijn toverkunsten

Draakje Draakestijn

Draakje Draakestijn

 

Puntmuts

 

Heb jij een kinderboek geschreven, maar geen idee hoe je hier verder mee moet? Ik kan je daarbij helpen met mijn coaching uurtje of coaching op maat.

Wat klanten over mij zeggen:

”Je hebt je script klaar en dan? 

Ik had ineens zoveel vragen. Gelukkig kwam ik al snel de leuke, leerzame blogs van Anke tegen en besloot om gebruik te maken van haar coachingsuurtje. Dit uurtje was het helemaal waard! Afgezien van het spontane gesprek, heb ik een aantal keuzes kunnen maken. Ik kon verder! 
Het werk van Anke als illustrator sprak me vanaf het begin al aan! Na het gesprek had ik een goed gevoel bij Anke en wist ik zeker dat zij de illustrator moest worden van mijn boek. 
De ideeën die Anke opperde voor de illustraties had ik zelf niet kunnen bedenken, wat is zij creatief!
Het hele proces heb ik als heel waardevol ervaren. Ik werd iedere week enthousiaster en was niet meer te stoppen 😉 Het resultaat is echt verbluffend!! De illustraties ondersteunen de tekst. Ik ben super tevreden.” Carolien Siebelink
”Anke is een heel flexibel en eerlijk persoon. Heel prettig om mee te werken. Ze staat open voor feedback en werkt snel!”

Volgen wij elkaar al op Facebook of Instagram?