Happy winter days

inspiratie pagina happy winter days

Happy winter days of vind jij de winter saai, grijs en vervelend? Dan zal deze inspiratie pagina je vast en zeker een beetje op kunnen vrolijken. Hier vind je al mijn winter en feestdagen artikelen, blogs, kleurplaten en nog veel meer. Speciaal voor jou op een rijtje gezet, overzichtelijk en inspirerend. Ben je nog op zoek naar leuke en originele cadeautjes voor de feestdagen? Ook die vind je hier.

Winterkaarten

Deze kaarten hebben allemaal als thema winter. Leuk om bijvoorbeeld op een thema tafel te zetten of aan een rek te hangen. Je kan hem natuurlijk ook heel goed versturen naar iemand om even te laten weten dat je aan die persoon denkt. De kaarten kosten €1,50 per stuk, wil jij ze allemaal bestel dan de kaartenset voor €5,- dan krijg dus nog korting ook.

Happy winter days

Kinderboeken

Deze kinderboeken hebben allemaal iets met seizoenen. Draakje Draakestijn heb ik zelf geschreven en geïllustreerd en de verhalen spelen zich af in de verschillende jaargetijden, dus ook de winter. Pim en Pien is door mij geïllustreerd en door Rieta Hendriks geschreven.

Draakje Draakestijn

€14,45 excl. verzendkosten

Draakje Draakestijn en zijn toverkunsten

kinderboek draakje draakestijn

€17,50 excl. verzendkosten

Pim en Pien helpen de dieren in het bos

Inpsiratiepagina

Meer informatie krijg je via Instagram @rietahenderinks of mail naar rietaschrijft@kpnmail.nl

Cadeau inspiratie

In mijn webwinkel vind je verschillende kaarten, boeken, e-books en haakpatronen waar je zelf een mooi cadeau pakketje van kan maken. Bestel bijvoorbeeld Draakje Draakestijn en geef er de haakpatronen bij voor maar €2,50 per stuk.

Haakpatronen van Draakje, Spijk, Nub en Zwever

Haakpatronen

gehaakte knuffel spijk

Ook leuk om cadeau te geven is een setje mooie botanische kaarten, zoals bijvoorbeeld deze mooie kerstkaart met een dennenappel. Combineren met andere kaarten uit de webwinkel, mooi inpakken en je hebt een mooi cadeautje voor onder de kerstboom.

Happy winter days

Happy winter days krijg je met deze workshop E-books

De E-books die ik heb geschreven zijn uitgeschreven workshops (die ik eerder live gaf) van handlettering tot illustreren, leren tekenen en het beschrijven van een krijtbord. De wintermaanden lenen zich natuurlijk heel goed voor een leuke workshop, kopje van het een of ander erbij, wat lekkers? Geef hem cadeau aan iemand anders, maar voor jezelf is het natuurlijk ook een leuk cadeautje.

Je hebt geen e-reader nodig voor deze e-books, het is een PDF-bestand en deze zijn nagenoeg op alle apparaten te open. Je kan hem zelfs uitprinten zodat je echt een cadeau hebt om  te geven. Dat voor €12,50, na betaling krijg je een download link.

E-book workshop krijtbord letteren

Samenkleurboek

Het samen kleurboek heb ik ontworpen om het kleuren onder kinderen te stimuleren. Ik heb dat gedaan door een kleurbloek te maken met telkens twee dezelfde kleurplaten waarvan er eentje aangepast is voor volwassenen. Dus met kleine patronen en versieringen. Ik denk en hoop dat wanneer kinderen samen met hun ouders/verzorgers/grootouders kunnen kleuren ze het al meer gezellig ervaren en dus weer graag gaan doen.

Samenkleurboek Draakje Draakestijn

Het samenkleurboek €6,-

Winterkleurplaten

Voor mijn Ditjes&Datjes ontwerp ik altijd een gratis kleurplaat, gewoon omdat het leuk is. Hieronder vindt kleurplaten uit de winter edities voor je op rijtje. Wil jij ook mijn Ditjes&Datjes, ongeveer 4 keer per jaar ontvangen in je mailbox? Een gezellig kletspraatje over waar ik zoal mee bezig ben, gratis kleurplaat, tekentips en trucs en nieuwste producten? Schrijf je dan in.

Happy winter days

Kleurplaat licht is gratis

 Winterkleurplaat wonderland is gratis

Kleurplaat December is gratis

Volgen wij elkaar al op Instagram of Facebook?