Coaching op maat

Coaching op maat, jij bepaald waarin ik je kan helpen. Klinkt goed toch? Dat is het ook. Heb jij hulp nodig bij het illustreren van je kinderboek? Wil jij coaching tijdens het uitgeven van je kinderboek en de ontwikkeling hiervan? Of wil je het allemaal?

coaching op maat

Coaching op maat is een pad dat we samen bewandelen en jij bepaald voor hoe lang en wat je nodig hebt. Wil je een keer in de week afspreken, of juist een keer per maand. Of misschien wel niet met een bepaalde structuur erin maar gewoon wanneer het jou uitkomt? Dat is coaching op maat.

Door mijn ervaringen in het schrijven, illustreren en uitgeven van mijn kinderboeken heb ik een heleboel praktijk ervaring opgedaan waar jij je voordeel mee kan doen. Ben je bezig met het illustreren van kinderboek, maar kom je er teken technisch niet helemaal uit dan kan ik je daarbij helpen om aanwijzingen, ideeën en tips te geven. Of wil je misschien eerst de teken & illustreer cursus volgen? Ook dat hoort tot de mogelijkheden.

Eigenlijk kan je zeggen dat bij coaching op maat alles kan en mogelijk is. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt om verder te komen met jou kinderboek.

Alleen tekenen?

Heb jij de teken & illustreer cursus niet nodig, maar ben je wel op zoek naar het verbeteren van je tekenvaardigheden niet per sé voor een boek maar gewoon omdat het leuk is? Dan is de coaching op maat ook voor jou. We gaan dan samen kijken naar wat jij nog wil leren op het gebied van tekenen en schilderen. Waar wil je beter in worden? Of je dat in 1 keer doet of in meerdere afspraken daar kijken we samen naar.

in 5 stappen leren tekenen

 

Coaching op maat in de praktijk

Zeg jij ja, dit is precies waar ik behoefte aan heb? Dan gaat het als volgt. Je stuurt mij een bericht zodat we samen kunnen kijken waar je behoeften liggen. We spreken een keer af via videobellen of hier bij mij thuis en de rest zien we wel……..

Mijn uurprijs is €37,- excl. btw en uit de praktijk blijkt dat we meestal aan een uur, anderhalf uur genoeg hebben om je weer aan het ‘werk’ te zetten.

Liever eerst 1 keer een uurtje? Dan heb je waarschijnlijk meer aan het coaching uurtje.

Volgen wij elkaar al op Facebook of Instagram?