Illustraties

Als illustrator is het mijn opdracht om er voor te zorgen dat de illustraties/tekeningen worden zoals jij ze voor ogen hebt.

illustraties

Ik illustreer voor particulier en bedrijven en maak graag een vrijblijvende offerte voor jouw mogelijke opdracht. Dat kunnen heel verschillende dingen zijn. Kinderboeken, puzzel (met persoonlijke illustraties), krijtbordlettering op een muur, geboortekaart, kleurplaat, tijdschrift etc. Niks is mij te gek, ik hou wel van een uitdaging. Het meest belangrijke is dat jij illustraties krijgt zoals jij ze (min of meer) in gedachten hebt.

Heb je nog helemaal geen idee, neem dan ook vooral contact op misschien komen we samen wel tot nieuwe ideeën.

Hoe ik er achter kom welke dingen jij in je hoofd hebt werkt als volgt. Aan de hand van het stellen (soms heel veel) van de juiste vragen krijg ik het beeldt dat jij in je hoofd hebt voor mijzelf helder. Zodra ik voldoende informatie heb, ga ik voor je aan de slag met tekenen. Soms verschillende schetsen zodat we kunnen kijken welke jij het beste vindt die ik vervolgens verder voor je ga uitwerken.

Hieronder vind je een paar voorbeelden van illustraties die ik heb gemaakt voor zowel particulier als bedrijf.

Particulier – uurtarief €35,- excl. btw

  • illustraties bedrijf

Bedrijf – uurtarief €65,- excl. btw

Cards&Scraps magazine Creative Journaling;

Artikel creative letters coaching

Daphne’s Diary;

Daphne's Diary

  • illustraties kinderboek

En anderen:

Huisportretten

Huisportret op maat

Nog meer illustraties van mijn hand

Botanische illustraties

  • illustraties

Dieren

  • botanische wenskaart tortelduifjes

Mensen en figuren illustraties

Heb je vragen of onduidelijkheden, of wil je gewoon wat informatie van mij als illustrator? Ik vind het altijd leuk om een berichtje te krijgen.