Winkel

Over deze webwinkel

In deze webwinkel vind je verschillende producten die ik heb geïllustreerd. Zoals mijn eigen kaartenlijn met verschillende wenskaarten, themakaarten en botanische kaarten. Ook de door mijzelf geschreven en geïllustreerde kinderboeken van Draakje Draakestijn en de bijbehorende producten zoals de gehaakte knuffels en patronen, het samenkleurboek vind je hier.

De wenskaarten en posters zijn gedrukt op Old Mill papier, dit een zware kwaliteit papier waardoor het lijkt alsof je een originele aquarel koopt. Ik vind het leuk om bijzondere kaarten te ontwerpen.  Zo heb ik een wenskaart speciaal ontworpen om kersverse opa’s & oma’s te feliciteren met hun kleinkind. Maar ook geboortekaarten voor meerlingen vind je hier en speciale themakaarten voor op bijvoorbeeld een thematafel. Downloadbare prints van gebouwen is een van mijn nieuwste producten. Downloaden, af laten drukken op wat jij wilt en klaar.

Onder het kopje gratis download in de webwinkel plaats ik regelmatig nieuwe kleurplaten. Bij de workshop E-books heb ik mijn verschillende workshops beschreven zodat je de workshop overal kan volgen.

botanische wenskaart magnolia

Een bestelling doen vanuit een ander land?

Dat is ook mogelijk. Stuur me dan een email (ankebits@gmail.com)  met je bestelling en adres. Dan maak ik hem voor je klaar en verstuur hem. Daarna kan je het te betalen bedrag overmaken via een een bankoverschrijving. Heb je vragen over je bestelling dan hoor ik dat graag.

Make an order from another country?

That is possible. Send me an email (ankebits@gmail.com) with your order and address. Then I will prepare it for you and send it. After that you can pay the amount to be paid by bank transfer. If you have any questions about your order, please let me know.

Mijn wenskaarten eerst in het echt bekijken?

Dat kan, ze zijn verkrijgbaar bij Speel je wijs in Deventer. Ik sta ook nog wel eens op een gezellige markt in Deventer en omgeving met mijn producten. Wil je weten waar en wanneer ik ergens sta, schrijf je dan in voor mijn Ditjes&Datjes of volg me op Facebook of Instagram

Heb je vragen of heb je een illustrator nodig? Neem dan even vrijblijvend contact met me op via het contactformulier