Winkel

Kerstkaarten actie

Kerstkaarten set actie Dickens

Bestel deze kerst kaartenset van Dickens bestaande uit deze vier kaarten en je ontvangt er 2 kerstkaarten gratis bij. Zolang de voorraad strekt, op is op!

Kerstkaarten sturen was nog nooit zo belangrijk als nu!

Over deze webwinkel

In deze webwinkel vind je verschillende producten die geïllustreerd zijn door mij. Zoals wenskaarten, posters, themakaarten . Ook mijn kinderboeken van Draakje Draakestijn en de bijbehorende producten zoals de  gehaakte knuffels en patronen, het samenkleurboek.

De wenskaarten en posters zijn gedrukt op Old Mill papier, dit een zware kwaliteit papier waardoor het lijkt alsof je een originele aquarel koopt.Ik vind het leuk om bijzondere kaarten te ontwerpen.  Zo heb ik een wenskaart speciaal gemaakt om kersverse opa’s & oma’s te feliciteren met hun kleinkind. Maar ook geboortekaarten voor meerlingen vind je hier en speciale themakaarten voor op bijvoorbeeld een thematafel.

Onder het kopje gratis download in de webwinkel plaats ik regelmatig nieuwe kleurplaten en in de toekomst ook leerzame E-books. Hou deze pagina dus goed in de gaten als je van gratis houdt.

Mijn wenskaarten eerst in het echt bekijken? Dat kan, ze zijn verkrijgbaar bij Speel je wijs in Deventer en de Boekerij in Zutphen. Ik sta ook nog wel eens op een gezellige markt in Deventer en omgeving met mijn producten. Wil je weten waar en wanneer ik ergens sta, schrijf je dan in voor mijn Ditjes&Datjes of volg me op Facebook of Instagram

Heb je vragen of heb je een illustrator nodig? Neem dan even vrijblijvend contact met me op via het contactformulier

0