Inleiding algemene voorwaarden

 

In deze algemene voorwaarden wordt beschreven welke richtlijnen, normen en waarden An Illustration hanteert in contact en omgang met haar klanten, verder te noemen afnemer. Dingen die bij wet geregeld zijn kan je vinden op www.rijksoverheid.nl, dingen waarvan je als afnemer van An Illustration van op de hoogte moet zijn voordat je akkoord gaat met een overeenkomst, opdracht of boeking van een cursus of coaching, vind je in deze voorwaarden. Voordat je je opgeeft voor een cursus of coaching of een overeenkomst, opdracht met An Illustration aangaat is het belangrijk om deze voorwaarden goed door te lezen. Door je aan te melden of akkoord te gaan met een overeenkomst, geef je aan de algemene (levering)voorwaarden te hebben gelezen en akkoord te gaan.

Coaching of cursus

 

Illustraties en logo’s

 

Producten

Producten zijn: Draakje kinderboeken, papierwaren (alle wenskaarten, notitieboeken, posters), gehaakte knuffels en pakketten, downloads.

Downloadbare huisportretten

De tegen betaling downloadbare huisportretten mogen enkel en alleen voor eigen gebruik, gebruikt worden. Het is niet toegestaan deze te kopiëren, vermenigvuldigen of andere reproducties ervan maken. Na betaling, is deze eenmalig te downloaden voor gebruik van bijvoorbeeld het drukken van een poster, cadeau. Wil je de afbeelding meer dan één keer gebruiken, dan dien je deze opnieuw te bestellen en te betalen.

Detailhandel

Licenties *

Zoals eerder beschreven (zie illustraties) mogen de illustraties en of logo’s gebruikt worden zoals van te voren is afgesproken en in de overeenkomst staan. In deze overeenkomst zit een basislicentie berekend. Wil je de illustratie opnieuw gebruiken op welke manier dan ook, digitaal of analoog dan altijd in overleg om tot een redelijke aanvullende licentie te komen.

*Een licentie is een betaling die je doet om de illustratie te mogen gebruiken. An Illustration is de eigenaar van het auteursrecht als maker van de illustraties, dit is bij wet zo bepaald. An Illustration geeft met deze licentie jou toestemming om de illustratie/logo’s te gebruiken waarvoor overeen is gekomen. 

Klachtenprocedure

Aansprakelijkheid

Facebook of Instagram