Boek opmaak

Boek opmaak dat is waar je naar op zoek bent? Dan zit je hier goed want ik doe het graag voor je. Heb jij specifieke ideeën over hoe je boek eruit moet komen te zien, laat het me vooral weten. Wat jij wil weten is natuurlijk wat kost het?

Opmaak boek

  • De opmaak van een boek, binnenwerk zonder foto’s/illustraties & de omslag (cover) voor max 50 pagina’s €200,- excl 21% btw.
  • De opmaak van een boek, binnenwerk met foto’s/illustraties & omslag (cover) voor max 50 pagina’s €350,- excl. 21% btw. Hierbij moeten de illustratie/foto’s op de juiste manier aangeleverd worden. Voor drukwerk geldt altijd CMYK en minimaal 300 dpi. (krijg je het benauwd van deze termen? Lees rustig even verder, alles komt goed)
  • Heb jij hele andere wensen en/of (hulp)vraag voor de opmaak van je boek? Stuur me een mailtje dan maak ik graag een vrijblijvende offerte voor je.

Boek opmaak

Nog meer handige informatie

Het is handig om van te voren aan mij te laten weten welke aanlever specificaties de drukker van jouw keuze hanteert. Dit wil nog wel eens wisselend zijn, meestal is PDF prima. Welk formaat gaat je boek krijgen? Dan kan ik het bestand op de juiste grootte maken voor de drukker. Zijn je eventuele afbeeldingen klaar om verwerkt te worden? Deze moeten in CMYK zijn. Heb je geen idee waar ik het nu over heb? Ook dat is niet erg dat maak ik graag voor je in orde. Meerprijs hiervoor is €2,50 excl. 21% btw per afbeelding.

Dus heb jij alles voor elkaar om van je manuscript met of zonder illustraties een druk klaar bestand te gaan maken zodat hij naar de drukker kan? Ik help je graag met de opmaak, zodat jij eindelijk je echte boek in je handen kan houden.

Heb je nog vragen of specifieke wensen? Stuur me een berichtje dan kijken we samen naar wat er allemaal mogelijk is.

Ik ben ook te volgen op social media zoals Facebook, Instagram en Pinterest