Winkel

In deze winkel vind je verschillende producten die geïllustreerd zijn door mij. Wenskaarten, posters, groeiboekje met handlettering. Ook mijn kinderboeken van Draakje Draakestijn en de bijbehorende gehaakte knuffels en patronen vind je hier. De wenskaarten en posters zijn gedrukt op Old Mill papier, dit een zware kwaliteit papier waardoor het lijkt alsof je een originele aquarel koopt.

Bovendien heb ik er voor gekozen ook een aantal bijzondere kaarten te maken. Zo heb ik een wenskaart speciaal gemaakt om kersverse opa’s& oma’s te feliciteren met hun kleinkind. Maar ook geboortekaarten voor meerlingen vind je hier en speciale themakaarten voor op bijvoorbeeld een thematafel.

Ik illustreer alle producten die je in de winkel ziet zelf. Sommige, zoals de handlettering producten, zijn de originele. De wenskaarten, poster en draakje producten heb ik laten drukken.

winkel

Onder het kopje gratis download in de winkel plaats ik regelmatig nieuwe kleurplaten en in de toekomst ook leerzame E-books. Hou deze pagina dus goed in de gaten als je van gratis houdt.

Mijn wenskaarten eerst in het echt bekijken? Dat kan, ze zijn verkrijgbaar bij Speel je wijs in Deventer en de Boekerij in Zutphen. Ik sta ook nog wel eens op een gezellige markt in Deventer en omgeving met mijn producten. Wil je weten waar en wanneer ik ergens sta, schrijf je dan in voor mijn Ditjes&Datjes of volg me op Facebook of Instagram

Heb je vragen of heb je een illustrator nodig? Neem dan even vrijblijvend contact met me op via het contactformulier

0