Logo’s

Logo’s zorgen voor herkenbaarheid van je bedrijf of een product. Althans als hij goed gemaakt wordt, en dat doe ik graag voor je. Het spelen met vormen, letters en kleurvlakken vind ik erg leuk om te doen. Zoeken naar het juiste plaatje zodat hij perfect, origineel, mooi en passend bij jouw bedrijf is. Heb jij al een huisstijl met kleuren en veel gebruikte vormen dan kunnen we deze natuurlijk terug laten komen in het ontwerp. Dan wordt het een mooi geheel en oogt je website en andere bedrijfsdocumenten stabiel en rustig. Nog geen huisstijl? Dan is het logo een goed startpunt om na te gaan denken over welke kleuren je wil gaan gebruiken voor je logo en deze door te zetten in je huisstijl.

Logo's

Prijzen

Omdat elk bedrijf een ander doel heeft is ook niet elk logo hetzelfde te maken, daarom kan ik je niet 1 prijs noemen wat het maken van een logo kost. Dit is maatwerk en daarom maak ik graag een vrijblijvende offerte voor jou specifieke opdracht. Ik kan je wel een indicatie geven, mijn uurtarief is €65,- excl. btw en een logo ben ik minimaal 2 uur aan kwijt.

Logo's

Logo's

Dat betekend dat je minimaal €130,- betaald wanneer ik je logo mag maken voor je. Ik maak het logo in vector voor je (tenzij je aangeeft dat je dit anders wilt). Vector is een term die gebruikt wordt voor computerlijnen welke je zo groot kan laten afdrukken als je zelf wilt zonder dat de afbeelding verandert. Wel zo fijn voor  logo’s welke je waarschijnlijk heel klein wil gebruiken voor op visite kaartjes, folder etc. Maar misschien ook op een banner vlag, bedrijfspand etc. In overleg kijken we wat precies past bij jouw bedrijf en het belangrijkste doel voor je logo.

Logo's

 

Heb je nog vragen, of wil je dat ik een vrijblijvende offerte voor je maak? Stuur me dan een berichtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Volgen wij elkaar al op Facebook of Instagram?