Leren tekenen

Leren tekenen door middel van coaching in een uurtje, op maat of tijdens een cursus. Ik doe het heel graag. Ik beleef er veel plezier aan om je te enthousiasmeren voor mijn passie illustreren. Dingen creëren door te schrijven, tekenen en kleuren.

Sinds een aantal jaren heb ik van mijn hobby mijn droombaan gemaakt. De hele dag creatief bezig zijn, tekenen, ontwerpen en ontwikkelen. De afgelopen jaren zijn enorm leerzaam geweest (en ik leer nog steeds). Jezelf aanmoedigen, corrigeren en veel oefenen en leren op allerlei vlakken die te maken hebben met illustreren. Ook heb ik lange tijd workshops gegeven, het aanmoedigen en leren van tekenen aan anderen creatievelingen vind het heel erg leuk.

coaching

Ik heb twee kinderboeken geschreven en geïllustreerd, ik heb mijn portfolio verstuurd naar meer dan 100 uitgeverijen waarvan ik 50 afwijzingen heb terug gekregen en 4 keer een misschien en daar nooit meer wat van gehoord. De andere 46…….geen reactie. Al die tijd ben ik door blijven gaan met ontwikkelen, tekenen en vooral leren.

Totdat ik een keer te horen kreeg, ja graag. Dus heb ik illustraties gemaakt voor het tijdschrift Daphne Diary, Creative letters en de Horizon, Anthea Group en andere kleine bedrijven. Ook voor particulieren illustreer ik  inmiddels veel. Kinderboeken, puzzel, geboortekaarten of een eigen bedacht spel, ik hou van een creatieve uitdaging.

Ik heb mijn tweede kinderboek uitgegeven in eigen beheer, hierdoor ken ik het proces van begin (het verhaal idee) tot eind (je eigen gedrukte kinderboek vasthouden). Mijn eerste boek heb ik uitgegeven via Boekscout ook hier heb ik heel veel van geleerd en kan ik je in coachen

Artikel creative letters coaching

De coaching

Deze all-round ervaring heb ik omgezet in coaching voor jou om jou te helpen met leren tekenen. Alle ‘fouten’ die ik heb gemaakt kun jij van leren. Je moet en zal ze waarschijnlijk gewoon weer opnieuw maken maar tijdens dit leerproces sta ik je bij met mijn ervaring en coaching. Praktijk ervaring die je van mij krijgt zodat jouw leerproces niet per sé 6 jaar hoeft te duren. Nieuwe inzichten, motivatie of gewoon klagen dat het niet wil lukken, oftewel een creatieve blok en hoe je daar weer uit kan komen, alles komt voorbij tijdens coaching op maat

Ook heb ik inmiddels een grote kennis van materialen, technieken en manieren die wel werken. Ook vooral de manieren die niet werken, deze hoef jij dan niet meer uit te proberen. Deze kennis deel ik graag met je tijdens coaching op maat of de tekencursus.

Ben jij al verder in je proces en wil je liever gewoon even 1 keer contact om je ideeën te sparren, dan is het coaching uurtje handig. Van te voren mail je mij al je vragen, of dat nou is over tekentechnieken, materialen, het ontwikkelen van je kinderboek of het uitgeven daarvan. Jij bepaalt van te voren waar we het over gaan hebben.

We kunnen natuurlijk hier bij mij thuis afspreken, video bellen, of gewoon bellen, aan jou de keuze.

Wil je meer weten over de verschillende soorten coaching en de kosten hiervan:

Volgen wij elkaar al op Facebook of Instagram?