Zomerkriebels

inspiratie zomerkriebels

Zomerkriebels krijg ik vooral van warm weer, lekker niks moeten en zonnebloemen! Maar er is nog veel meer om aan te denken wanneer je ‘last’ hebt van zomerkriebels.

Zomerkaarten

Zomerkriebels thema kaarten deze heb ik ontwikkeld voor elk seizoen, dus ook de zomer. Wist je dat leven met de seizoenen heel goed voor je gezondheid is? Dus jezelf omringen met de zomer doe je met deze leuke zomerkaarten. Wil jij meer lezen over hoe mijn seizoenskaarten zijn ontstaan en waarom het goed is voor je gezondheid om met de seizoenen te leven? Je leest in mijn blogs, links onderaan deze pagina.

Zomerkriebels

Met deze kaartenset heb je ze alle 4 voor maar €5,- (ipv €6,-) 

Maar ze zijn natuurlijk ook los te bestellen in mijn webwinkel waar ook deze leuke bloemen kaarten te vinden zijn.

bloemen kaarten

Of mijn botanische kaartenlijn in wordingbotanische kaart vergeet me niet

Workshops om zelfstandig op de camping te volgen

Wanneer je zomerkriebels kriebelen, is de kans groot dat je ook bijna vakantie hebt. Hieronder vind je mijn workshop e-books om zelf (of samen met wat vriendinnen, dochter etc) aan de slag te gaan. Wil jij leren handletteren, tekenen of?…Beide illustreren en handlettering.

Zomerkriebels

Deze workshops zijn een super leuke activiteit om bijvoorbeeld op de camping te doen.  Wanneer je thuis blijft natuurlijk ook, maak er een gezellige middag van voor maar €12,50. Na betaling kan je hem downloaden en uit printen of openen op de meeste apparaten. Het is een PDF-bestand dus niet alleen maar beschikbaar voor een e-reader ;-).

Nog meer leuke zomerkriebels voor de thuisblijvers onder ons.

Deze leuke nieuwe kaarten komen vers van de pers. Geïnspireerd op mijn Deventer kaarten lijn heb ik nu ook Nederlandse muisjes. Dus blijf jij thuis, of sta je op een camping in Nederland dan zijn deze kaarten natuurlijk super origineel om te versturen.

Nederlandse muis kaarten voor €1,50

wenskaart muisjes in klederdracht

wenskaart muisjes in klompen

Deventer muis kaarten voor €1,50

Deventer muis kaartenset €5,50

kaartenset deventer

Gratis zomerkriebels kleurplaten en blogs om te lezen

Volgen wij elkaar op Facebook of Instagram?