Workshops

Workshops voor een gezellig middagje of avond uit met vriendinnen

Workshop handlettering

Workshops mag ik graag geven, zowel aan volwassenen als aan kinderen. We kunnen altijd samen kijken voor een passende datum.

De workshops die ik heb geschreven zijn:

Illustreren & handlettering

In deze workshop leer ik je op een makkelijke manier, simpele illustraties te tekenen. Ook wanneer je niet goed bent in tekenen kan je leren om leuke aanvullende tekeningen te maken voor in bijvoorbeeld je bullet journal, bij teksten of zonder tekst. Hoe je dat doet leer ik je in deze workshop.

illustreren

Wat ook aan bod komt is een stukje handlettering. Dit is  het tekenen van mooie lettertypes zodat je je tekst ook mooi kan weergeven als je dit wil. Je krijgt van mij twee letterbladen met verschillende, makkelijke lettertypes om te tekenen. Tips en trucs over handlettering en hoe je makkelijk een banner kan tekenenen.

In deze 2,5 uur durende workshop gaan we samen aan de slag met de basisvormen. Door deze vormen te gebruiken kan je elk voorwerp (na)tekenen wat je wil. Bloemen, servies, dieren, patronen en nog veel meer. Het klinkt misschien ingewikkeld maar dat valt echt mee. We lopen samen verschillende stappen door die ervoor zorgen dat je op een makkelijke manier tot een mooi ontwerp komt.  Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een informatie pakketje over illustreren en handletteren. Een mooi geïllustreerde bladzijde in bijvoorbeeld je bullet journal. En met veel inspiratie om thuis met nog meer plezier te gaan tekenen.

Krijtbord letteren

workshop

Krijtbord letteren moeilijk? Nee hoor, zolang je niet vies bent van stoffige handen en het leuk vind om een krijtbord te letteren komt het helemaal goed. Hou jij ook van die mooie quotes en gezegde op een krijtbord/krijtmuur in je woonkamer of keuken? Of heb je gewoon zin in een gezellige creatieve middag of avond met vriendinnen? Dan is deze workshop geschikt voor jou.

krijtbord letteren

Wat gaan we doen?

Tijdens deze 2 uur durende workshop ga je samen met mij aan de slag met krijtjes en een krijtbord. Je leert welke technieken je kunt toepassen met krijt,  hoe je een mooi ontwerp goed recht op je krijtbord krijgt. Hoe krijg je een scherpe punt aan je krijt en waarom zou je dat willen? Uitleg van verschillende lettertypes en versieringen komen ook aan bod. Aan het einde van de workshop heb je alle kennis op gedaan om zelf aan de slag te gaan met krijt, je krijgt een informatie pakketje mee met tips en trucs. Jammer dat je het krijtbord weer uit moet vegen? Ook daar geef ik je tips voor, om ze mooi op de foto te zetten.

Kinderworkshops (vanaf 7 jaar)

Eens in de zoveel tijd maak ik ook een workshop agenda.

Ik heb ook workshop boeken geschreven. Met deze workshop e-boeken kun je zelf thuis aan de slag in je eigen tempo en op je eigen tijd.

E-book handlettering €12,50

Workshop bloemen tekenen €15,-

 

Volgen wij elkaar al op Facebook, Instagram of Pinterest