Verspreid de liefde

verspreid de liefde

Verspreid de liefde met kaarten, zelfgetekende kaarten of met voorlezen. Op deze pagina heb ik allemaal producten voor je verzameld om de liefde te verspreiden.

Wenskaarten met het thema liefde

Vriendschappelijk, familie of echte ware liefde? Ik heb in mijn kaartenlijn voor ieder wat wils, even laten weten dat je aan iemand denkt. Vertellen dat je van iemand houdt of wil je stiekem en anoniem iemand de liefde verklaren? Wil je alle kaarten bekijken met het thema liefde.

liefde verspreiden

Deze neutrale kaarten zijn natuurlijk ook heel goed te gebruiken om je liefde te verspreiden

Anoniem maar toch met een hint? Wanneer je in Deventer woont en iemand een valentijnskaart wil sturen, maar niet wil vertellen dat jij het bent, dan zijn deze kaart ook leuk.

wenskaart Deventer Bolwerksmolen

Alle Deventer kaarten bekijken

Zelf je kaarten ontwerpen en tekenen

Handlettering is een hele leuke en makkelijk manier om ervoor te zorgen dat je handschrift niet herkent wordt. Maar het is ook leuk om te gebruiken om jou boodschap op een mooie manier te versturen.

Wil jij leren handletteren dan heb ik het E-book (het is een PDF-bestand) Handlettering workshop voor je. Deze kost €12,50 en met dit boek leer je stap voor stap de basis van handlettering en zul je zien dat het echt heel makkelijk maar vooral leuk is om te doen.

e-book handlettering workshop

Vind jij het leuk om er ook nog een mooie illustratie bij te maken dan is het E-book illustreren & handlettering workshop wat voor jou. Deze kost ook €12,50 en is een PDF-bestand, dus bijna op alle apparaten te openen. Hierin leer je stap voor stap hoe je kleine en simpele tekeningen kan maken. Passend bij je tekst in bijvoorbeeld handlettering welke ook wordt uitgelegd.

Liefde om voor te lezen

Wat echt niet mag ontbreken op deze pagina is mijn boeken over Draakje Draakestijn. Ik heb deze zelf geschreven en geïllustreerd en de rode draad in beide boeken is LIEFDE. Liefde voor jezelf maar ook liefde voor anderen.

kinderboek draakje draakestijn

Draakje Draakestijn en zijn toverkunsten €17,50

kinderboek draakje draakestijn

Draakje Draakestijn €14,45

Nog meer inspiratie nodig om de liefde te verspreiden

In deze blog beschrijf ik mijn liefde voor illustreren, hoe je een perfect hartje tekent en hoe maak je de kleur rood feller?

Gratis kleurplaten met het thema liefde

Kleurplaat ezel en muis aan het knuffelen

Licht is mijn lievelingskleur

Made(lief) kleurplaat

Volgen wij elkaar al op Facebook of Instagram?