Agenda

Handlettering workshop op locatie

Ik ben bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe workshops zoals bloemen tekenen en de basis van aquarel. Dit zal even wat tijd in beslag nemen om te ontwikkelen maar het belooft leuke workshops te worden. Wil jij een berichtje krijgen wanneer deze workshops klaar zijn om te volgen? 

Stuur me dan even een mailtje via het contactfomulier of ankebits@gmail.com, met als onderwerp ‘mailinglijst nieuwe creatieve workshops’. Zodra ik de workshops klaar heb krijg je van mij eenmalig een mailtje ter herinnering dat ze klaar zijn. Daarna zal ik hier een nieuwe datums plaatsen wanneer deze en mijn andere workshops te volgen zijn. We kunnen zoals altijd natuurlijk ook samen even kijken naar een passende datum.

Mijn nieuwste workshops in eboek vorm!

Alvast van inspiratie en tips vind je hieronder.

Datums en tijden met * erachter  betekend dat er minimaal 4 aanmeldingen nodig zijn om de workshop door te laten gaan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de nieuwe workshop agenda’s in de toekomst? Je kan me volgen op Facebook en Instagram, of schrijf je in voor de ditjes&datjes (onderaan de homepagina). Deze wordt ongeveer 4 keer per jaar verstuurd met daarin de nieuwste workshop agenda, tekentips en truc, mijn blogs en bezigheden.

creatieve workshops
Tijdens de workshop illustreren gebruiken we de werkbladen die ik gemaakt heb voor dit tijdschrift.

creative bullet journaling

Share This:

0