Kinderworkshops

Creatieve kinderworkshops 

 

 

deze kinderworkshops zijn speciaal geschreven voor kinderen vanaf 7 jaar. 

Ze kunnen gegeven worden op kinderfeestjes, buitenschoolse opvang, school of met een groepje vriendjes/vriendinnetjes.

Deze workshops zijn alleen  op doordeweekse dagen te boeken.

Waar?

Workshops kunnen op locatie gegeven in de nabije omgeving van Deventer en zijn inclusief materialen. Heb je geen ruimte beschikbaar dan heb ik plek bij mij thuis voor maximaal 6 kinderen, inclusief ranja en wat lekkers. Wanneer je gebruik wilt maken van deze ruimte reken ik eenmalig een toeslag van 10,- . Heb je interesse in één van onderstaande workshops neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

kinderworkshops

Welke kinderworkshops kan je kiezen?

NAAM IN 3D

Wat gaan we doen?

 In deze workshop gaan we samen bezig met perspectief, horizon en leg ik de werking uit van het verdwijnpunt. Aan het einde van de workshop heeft iedereen zijn/haar naar in 3D getekend en weten ze hoe ze een tekening kunnen maken met gebruik van een verdwijnpunt.

Wat kost het?

De kosten zijn €10,- euro p.p dit is incl materiaal voor ± 1 uur

Minimaal 4 en maximaal 10 kinderen.

TOVEREN MET KLEUR

Wat gaan we doen?

 In deze workshop gaan we samen kijken naar de verschillende manieren waarop je kunt kleuren. Wat de primaire kleuren zijn en hoe je met deze kleuren secundaire kleuren kunt mengen. Kleuren in laagjes techniek en hiermee een kleurplaat inkleuren komen aan bod. Aan het einde van de workshop heeft iedereen een mooi ingekleurde kleurplaat die hij/zij mee naar huis kan nemen.

Wat kost het?

De kosten zijn €10,- euro p.p dit is incl materiaal voor ± 1 uur

Minimaal 4 en maximaal 15 kinderen.

 

NATEKENEN

Wat gaan we doen?

 In deze workshop gaan we samen kijken hoe je bijvoorbeeld een ‘echte’ knuffel of een ander 3D voorwerp kunnen nateken. We gaan leren welke basisvormen er bestaan en hoe je ze terug kunt vinden in de voorwerpen om je heen. Er word ook aandacht besteed aan het tekenen van verschillende structuren zoals haar, zand etc. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een eigen nagetekende tekening van het voorwerp dat is meegenomen. 

Wat kost het?

De kosten zijn €10,- euro p.p dit is incl materiaal voor ± 1 uur

Minimaal 4 en maximaal 15 kinderen.

 

 

 

 

Share This:

0